Overige evenementen

Eijsden--Excellent concert

Zondag, 9. Februari 2020, 15:00 - 18:00
 

Joachim Eijlander & Anastasia Safonova spelen Beethoven, Complete werken voor cello en piano I : Sonate nr. 2 in g opus 5 nr. 2 | Sonate nr. 3 in A opus 69 | Sonate nr. 4 in C opus 102 nr. 1
De Nederlandse cellist Joachim Eijlander treedt op met musici als Inon Barnatan, het Borodin Kwartet en Robert Holl en is regelmatig te gast op festivals als Schleswig-Holstein, Prussia Cove en Mecklenburg-Vorpommern. In 2000 richtte hij het vermaarde Rubens Kwartet op. Met deze succesvolle formatie trad hij op in Europa, de Verenigde Staten en Israël op podia als de Tonhalle Zürich, de Berlijnse Philharmonie en het Rudolphinum in Praag. Sinds enkele jaren vormt hij een duo met de Russische pianiste Anastasia Safonova. Zij begon haar carrière al op twaalfjarige leeftijd met een uitvoering van een pianoconcert van Mendelssohn en het Moskou Junior Symfonieorkest. Zij is een veelgevraagde pianiste op alle belangrijke podia in Nederland. Ook treedt ze veel op tijdens festivals als het Bourglingster Festival, het Ankara Chamber Music Festival en Schleswig-Holstein. Daarbij deelde ze het podium met musici als Boris Berezovsky, Lisa Ferschtman en Boris Belkin.
€ 22,00
tot 27 jaar € 12,00
http://www.petercaelen.com/Excellent-concerten/ 
U kunt kaarten per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch reserveren op 0031 (0)43 408 5838.
Voor losse kaartverkoop aan de kassa kunt u terecht vanaf één uur voorafgaand aan het concert.
Alle kaarten zijn inclusief koffie in de pauze en een drankje na afloop. Parkeren vrij.

 
Locatie : Ursulinenconvent
Breusterstraat 27
Eijsden
Limburg
6245EH
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.