Overige evenementen

Simpelveld--Lente-Koorconcert

Zaterdag, 6. April 2019, 19:30
 

Een nieuwe lente, een nieuw begin. Het Simpelvelds Mannenkoor David samen met het Mannenkoor Lauwerkrans uit Mechelen willen u in voorjaarsstemming brengen met vrolijke en lichte klassieke muziek. Beide koren staan onder leiding van dirigent Jean Lardinois. Aan de piano Marcel Konieczny.

Uitgenodigd om aan dit concert deel te nemen is ook de Musikverein 1903 Taben-Rodt, genoemd naar het hooggelegen toeristendorpje Taben-Rodt in Rijnland Palts, niet ver van Saarburg. De contacten met deze harmonie zijn ontstaan door een lid van David die daar met zijn echtgenote al vele jaren hun vakantie doorbrengen. Tijdens een concertreis in 2016 naar Saarburg, heeft David samen met leden van Lauwerkrans in Taben-Rodt een concert gegeven. Op deze wijze zijn over en weer de contacten gelegd. De harmonie van Taben-Rodt staat onder leiding van dirigent Klaus-Thomas Massem.

Het belooft een mooi en gezellig concert te worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit. Entree: vrije gave. Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in de zaal van Partycentrum Oud Zumpelveld Irmstraat 23. Ook alle bezoekers van het concert zijn hierbij van harte uitgenodigd.
Simpelvelds Mannenkoor David stelt uw aanwezigheid zeer op prijs.

Entree vrije gave. 

 
Locatie : Remigiuskerk
Pastoriestraat 2
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.