Overige evenementen

Simpelveld--Hot House and the Horns

Zondag, 10. Maart 2019, 14:30
 

heerlijke muziek en zang uit de sixties! In 1967 begonnen vier Geleense pubers, geïnspireerd door grote voorbeelden uit de popmuziek, met hun eerste bandje, Hot House. Men struinde niet alleen de plaatselijke zalen af maar ook de grensregio en ver daarbuiten.

Aan deze jeugdige aspiraties kwam na enkele jaren een einde en instrumenten werden verkocht of eindigden op een stoffige zolder. Maar in 2010 kwam het plotseling weer boven drijven. Bij gelegenheid van de zestigste verjaardag van één van de bandleden werden de muzikanten nog eens bij elkaar gebracht en bleek het muzikale vuur nog niet gedoofd.

De Hot Housers hadden de smaak weer te pakken en, verdorie… dat smaakte naar meer. Wat in 1967 gezaaid werd kiemde 43 jaar later weer en komt nu opnieuw tot volle bloei.

Op het repertoire staat van alles en nog wat. Zo kom je daar de Beatles tegen maar ook The Rolling Stones, Wilson Picket, The Animals, CCR en nog veel meer uit de schatkist van The Sixties. Kom genieten van deze schitterende muziek, er mag ook gedanst worden.


€ 8,00
Reserveren via 06 55 95 45 25

 
Locatie : Theater de Klimboom
Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.