Overige evenementen

houthem--Zangvereniging Orphéeviert haar 155 jarig jubileum

Donderdag, 21. Februari 2019, 20:30 - 22:30
 

Zangvereniging Orphée bestaat dit jaar 155 jaar. Afgelopen jaar vierden zij hun 50-jarig jubileum als gemengd zangkoor. Daarvoor was het een mannenkoor. Orphée kent een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot volksmuziek en meer moderne muziek, van musical tot opera en operette.

Over het algemeen zijn er een zestal uitvoeringen per jaar, waaronder het jjaarlijkse kerstconcert in de St. Gerlachuskerk in Houthem. Het koor bestaat uit 36 leden (22 dames en 14 heren), waaronder ook drie jongeren in de leeftijd van 22 tot 25 jaar. Onder de enthousiaste leiding van de dirigent Levon Leonard wordt hard met humor en passie aan muziekstukken gerepeteerd.

Om u kennis te laten maken met Zangvereniging Orphée kunt u op Op donderdag 21 februari deel nemen aan een open repetitie. Met name tenoren en bassen zijn bijzonder welkom in de Huiskamer van Dorpscentrum De Holle Eik aan de Baron de Selysstraat 4 te Houthem-St. Gerlach van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Voor meer info kunt u mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Locatie : Gemeenschapshuis "De Holle Eik"
Baron de Selysstraat 4
Houthem/ Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.