Overige evenementen

Houthem--'Die Winterreise' in Sint Gerlach

Zondag, 3. Februari 2019
 

Liedduo Bart Verhagen (tenor) en Wouter Bergenhuizen (pianist) brengen het prachtige werk Winterreise van Schubert ten gehore. Deze liedcyclus handelt over een man die een reis maakt door landschappen en gemoedstoestanden, op zoek naar zichzelf.
De winterse omgeving van Château St. Gerlach en de doorleefde vertolking van Bart en Wouter zorgen voor een buitengewone ervaring van dit gevoelige stuk.
Arjen van Prooijen, docent aan de Academie voor Beeldende Kunst in Maastricht en Conservatorium Maastricht, verzorgt deze ochtend een inleiding. Hij laat u alvast kennis maken met het verhaal achter de Winterreise, zodat u de klanken nog intenser kunt beleven.

Ontvangst: 10.00 uur.
Inleiding: 10.30 uur.
Concert: 11.00 uur (einde rond 12.15 uur).

Maak uw beleving compleet!
Alvorens u op 'Winterreise' gaat met Arjen, Bart en Wouter wordt er een kop koffie/ thee met een apfelstrudel en vanillesaus geserveerd. Na de muzikale zwerftocht door het winterse landschap kunt u genieten van een zelfgemaakte erwtensoep*, roggebrood met spek en een drankje naar keuze.

Tevens krijgt u een mooie wandelroute, indien u zelf nog een winterse wandeling wilt gaan maken in de omgeving van Château St. Gerlach.

€ 29,- p.p. inclusief concert, koffie/thee met apfelstrudel en vanillesaus, erwtensoep en roggebrood met spek, drankje en wandelroute
€ 15,- p.p. voor een los concertkaartje

*Op verzoek serveren wij ook een vegetarische soep

Reserveren via +31 (0)43 608 88 88 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

https://www.oostwegelcollection.nl/chateau-st-gerlach/themas/winterreise/ 

 

 
Locatie : St. Gerlach Paviljoen
Joseph Corneli Allée 1
Houthem

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.