Overige evenementen

Eijsden--Russian Romance: works by Rachmaninov

Vrijdag, 22. Februari 2019, 19:30
 

Concert door Veronique van der Meijden en Michelle Powell in de reeks Opus 16 Concerten


• Veronique van der Meijden, mezzo-sopraan, studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De uit Sint Joost afkomstige Van der Meijden is een veelzijdige jonge zangeres. Zij studeerde zang bij Karen van der Wal, waarna ze haar vakstudie voortzette aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Veronique heeft een enorme taalvaardigheid. Haar liedrepertoire omvat liederen in meer dan 20 talen, waardoor ze zich ook heel gemakkelijk op het operapodium beweegt. Ze is momenteel verbonden aan operagezelschap “The Fat Lady”, (o.l.v. Tamir Chasson) in Haarlem en wordt daarnaast veel gevraagd als soliste.


• Michelle Powell is een jonge pianiste uit Canada, die inmiddels haar domicilie heeft in Oost-Maarland. Zij is bekend vanwege haar dynamische en opwindende optredens. Ze verbindt zich met haar publiek op een persoonlijke en ontroerende manier. Ze ontving talrijke prijzen en is gelauwerd als winnares van Prix d’Europe, de Helene Roberge Competition (ARAM), de Canadian Music Competition, de Kiwanis Competition, de Shean Competition en de University of Alberta Concerto
Competition.Michelle heeft veel optredens onder andere in heel Canada, Nederland, Zwitserland, Italië en Kroatië. Onlangs sloot ze een reeks concerten af in Frankrijk. Ze speelt regelmatig als kamermuzikant en in die hoedanigheid is zij recentelijk lid geweest van het Windara Piano Kwartet in Parijs.
Zij is samenwerkend pianiste in de zangstudio van de vermaarde Gemma Visser (Eijsden) en heeft de artistieke leiding van Opus 16 Concerten, in Limburg, Nederland.


Kapel Sterre der Zee.
€ 12,50/€ 6,- en familie € 25,-.

 
Locatie : Ursulinenconvent
Breusterstraat 27
Eijsden
Limburg
6245EH
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.