Overige evenementen

Valkenburg--Arthur Japin komt

Vrijdag, 23. November 2018, 19:00 - 21:00
 
arthur japin.jpeg

Arthur Japin (Haarlem, 1956) is een van de meest gelezen auteurs van ons land. Op 23-11-2018 verzorgt Japin om 19.00 uur een boeiende lezing in de Heuvellandbibliotheek Valkenburg.

Japin kende een moeilijke jeugd waarin zijn vader zelfmoord pleegde en hijzelf werd gepest.
Na zijn gymnasiumopleiding ontvluchtte hij zijn moeilijke leven in Nederland door te gaan studeren aan de School of Dramatic Arts in London. In 1982 studeerde Arthur Valentijn Japin af aan de Kleinkunstacademie. Wellicht minder bekend is dat Arthur Japin daarna bijrollen speelde in series als Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen en Flodder.

Zijn echte bestemming vond Japin echter in het schrijven. Gelukkig maar, want zo ontstonden juweeltjes als Een schitterend gebrek (Libris Literatuur Prijs 2004), De Overgave (NS Publieksprijs 2008), Vaslav en Kolja.

Behalve aandacht voor deze en andere werken zal Japin, verrassend als altijd, ook voordragen uit zijn lied/gedichtenbundel Nachtkaravaan.

€ 4,00 voor leden en € 5,00 voor niet-leden
Aanmelden voor de lezing van Japin kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Valkenburg/Japin.

 
Locatie : Bibliotheek Valkenburg
Berkelplein 99
Valkenburg
6301 ZC

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.