Overige evenementen

Bocholtz--Open Air!

Zaterdag, 23. Juni 2018, 19:00
 
Phil platz.jpg

Na een drukke maand mei, waarin de Koninklijke Philharmonie Bocholtz concerteerde thuis in Bocholtz, in Kerkrade en zelfs in Amsterdam, is het tijd geworden voor heel wat anders. De Phil brengt u: Open Air! Op zaterdag 23 juni, om 19.00 uur, brengt de Phil voor u een openluchtconcert ten gehore, samen met haar jeugdorkest en drumband. Het concert vindt plaats te midden van een gezellig terras bij Im Weissen Rössl op het Wilhelminaplein in Bocholtz, waarbij er gezorgd wordt dat er tijdelijk geen verkeer mogelijk is. Er is zelfs gedacht aan een BBQ!!
Na de jonge talenten van de jeugdharmonie onder leiding van Noël Nijsten en de indrukwekkende discipline van de drumband onder leiding van Roland Jaegers, trakteert de Phil u op een feestelijk, afwisselend programma. Van de swing van West Side Story tot de disco van ABBA, van Latijnse temperamenten tot Duitse meezingers. De Phil staat onder leiding van Loek Smeijsters.
Het is een welgemeend muzikaal bedankje aan de inwoners van Bocholtz voor de steun die we ook het afgelopen jaar weer hebben mogen ontvangen. De steun die we mochten ontvangen via uw Like op facebook, het kopen van een lot, het bezoeken van een van onze concerten of de steun in welke vorm dan ook!
Maak er samen met ons een gezellige zomeravond van op het Wilhelminaplein, vol goede zin en goede muziek. Wees welkom bij dit gratis concert op zaterdag 23 juni aanstaande, waar we om 19.00 uur beginnen. Tot dan!

 
Locatie : Wilhelminaplein
Wilhelminaplein
Bocholtz

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.