Overige evenementen

Voerendaal-- Zomerfestival

Van Vrijdag, 1. Juni 2018
Tot Zondag, 10. Juni 2018
 

vrijdag 1 t/m zondag 10 juni 2018 op verschillende locaties door de hele gemeente, in al haar 5 kernen: Voerendaal, Kunrade, Klimmen, Ransdaal en Ubachsberg.

Dit is de derde editie van het festival en de agenda is bomvol met culturele activiteiten. Activiteiten op herhaling en compleet nieuwe, onder andere het Scoutfest op zaterdag 2 juni. Daarnaast een lentewandeling en markt met Voerendaalse ondernemers op zondag 3 juni, een lezing over Craubeek op maandag 4 juni. De presentatie van een kinderboek ‘Ridder Kuno’, een daverende opening en verschillende kinderactiviteiten. Bijna elke avond heerlijke Zomerfestival diners met de Zomeravonden om zeven, steeds aangevuld met een optreden van een Voerendaalse vereniging.

Op woensdag 6 juni een fietstocht die de Via Belgica volgt. Het veteranenconcert van de fanfare ‘Bereden’ Wapens op donderdag 7 juni, er is meer op vrijdag 8 juni, concerten op allerlei plekken, optredens en voorstellingen. En natuurlijk de afsluiting op zondag 10 juni bij kasteel Cortenbach: ‘Where Music meets Art’ met zoals de titel al zegt muziek en kunst die elkaar vinden op een prachtige locatie. En nog zoveel meer, laat u maar verrassen!

De verschillende evenementen zijn apart vermeld in onze Heuvelland Cultuur agenda.

https://www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaal/

 
Locatie : Diverse locaties