Overige evenementen

Voerendaal--Opening Zomerfestival

Vrijdag, 1. Juni 2018, 19:30
 

Uitreiking Strous Cultuurprijs & Opening Zomerfestival Voerendaal
Cultureel Centrum De Borenburg • 19.30 uur • entree gratis • kaarten via de volgende afhaalpunten: Gemeente Voerendaal, Slagerij van der Poel, Boerderijwinkel Spee, Boerderijwinkel Schaepkens en Happy Frites Ransdaal. Wees er snel bij voor de kaarten voor binnen, want OP=OP. Voor buiten vanaf 22.00 uur zijn geen kaarten nodig.

Het Zomerfestival Voerendaal opent op vrijdag 1 juni om 19.30 uur met een sprankelende avond en de uitreiking van de Strous Cultuurprijs in Cultureel Centrum De Borenburg te Voerendaal.

Deze tweejaarlijkse cultuurprijs wordt sinds 2006 uitgereikt en is een blijk van waardering en een stimulans van het gemeentebestuur voor de activiteiten die op het gebied van kunst en cultuur plaatsvinden binnen de gemeente Voerendaal. De prijswinnaars worden gekozen door een jury bestaande uit voorzitter Jan Koks (directeur van stichting FSI - Fonds Sociale Instellingen in Limburg), Roger Diederen (trompettist bij het Johan Strauss Orkest van André Rieu) en Imke Heitzer (allround pop / jazz zangeres en privé-zangdocent).

Tijdens deze avond worden de genomineerden van de Strous Cultuurprijs 2018 gepresenteerd in woord en beeld. Deze bijzondere avond wordt opgeluisterd door Mo’Jones & Friends. Mo’Jones & Friends is een 100% professional groove unit. In het centrum van deze muzikale machine bevindt zich de bekende zanger en hammond speler Mo’Jones. De band zal in een aantal muziekstukken aangevuld worden met talent van Voerendaalse bodem. Aan het einde van de avond nemen we u mee naar buiten voor de ‘vurige’ opening van het Zomerfestival Voerendaal 2018.

De avond speelt zich vanaf 19.30 uur af in de grote zaal van De Borenburg, vanaf 22.00 uur kan iedereen aansluiten voor het openingsspektakel op het plein voor de Borenburg.

 
Locatie : Grand Café de Borenburg
Furenthela 16
Voerendaal

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.