Overige evenementen

Margraten--Foto-expositie heemkunde

Zondag, 11. Maart 2018, 13:00 - 17:00
 

Een van de meest belangrijke en tevens oneindig doorlopende projecten – van welke heemkunde vereniging dan ook – betreft het verzamelen en digitaliseren van historisch foto- en filmmateriaal. Een bekend spreekwoord luidt namelijk: 'een foto zegt meer dan woorden'. Een foto uit het (verre) verleden vertelt zelfs hele verhalen, of vormt juist dé aanleiding om hele verhalen te vertellen.
Dit is nu exact de reden waarom de Heemkunde Vereniging Margraten, inmiddels alweer voor de zesde keer op rij, een foto-tentoonstelling organiseert om een deel van haar fraaie collectie aan iedereen te tonen. Als bijzonder thema zullen dit jaar, vanwege de vele positieve reacties vorig jaar in Scheulder, hernieuwd bruidsparen in de schijnwerpers staan. Daarnaast worden ook vele andere foto's getoond die betrekking hebben op onze doelkern Margraten 'Het Dorp'. En natuurlijk is deze tentoonstelling voor eenieder hét moment bij uitstek om herinneringen op te halen en 'te kalle euver vreuger'.
Op zondag 11 maart a.s. is iedereen van harte uitgenodigd om in Oos Heim te komen genieten van het vele historische fotomateriaal dat getoond zal worden. De deuren zullen open staan tussen 13.00-17.00 uur en de entree is zoals gebruikelijk een vrije gift. Wij zien u bezoek dan ook graag tegemoet.

http://www.heemkunde-margraten.nl

 
Locatie : gemeenschapshuis Oos Heim
Clermontstraat 10
Margraten
6269 CE

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.