Overige evenementen

Chorale Valkenburg treedt op in Maastricht

Zondag, 11. Maart 2018, 14:00
 

Matinee concert Chorale Valkenburg, zondag 11 maart om 14.00 uur, Kloosterkapel, Veldstraat 20 te Heer-Maastricht
Chorale Valkenburg, winnaar van de cultuurprijs 2017 van de Gemeente Valkenburg, nodigt u van harte uit voor een matinee concert op zondag 11 maart as. om 14.00 uur in de Kloosterkapel, Veldstraat 20 te Heer-Maastricht.
Dit concert wordt georganiseerd om de Zusters van dit klooster, na een inzet van meer dan 100 jaar voor Zuid-Oost Maastricht, een warm afscheid uit Heer-Maastricht aan te bieden.
Tijdens dit matinee concert worden operawerken uitgevoerd uit diverse opera’s van G. Verdi, uit de Cavallaria Rusticana van P. Mascagni, de Cantique de Jean Racine van G. Fauré en het Hallelujah uit de Messiah van G. Händel. De artistieke leiding van dit concert is in handen van Rob Meijers, de begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Marcel Konieczny.
Als gastvereniging zal het koor Musica Vincit onder leiding van Augustine Boshouwers optreden, dat o.a. klassieke werken ten gehore zal brengen van hedendaagse, vaak nog levende componisten, zoals Ola Gjeilo, Karl Jenkins en Morten Lauridsen..
Wij beloven u dat deze middag een prachtig muzikaal afscheidsconcert zal worden, waarbij de Kloosterkapel als schitterend decor fungeert.
Kaarten à € 10,-- per persoon (inclusief kop koffie, thee of frisdrank) zijn online te bestellen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn de kaarten op zondag 11 maart as. vanaf 13.15 uur verkrijgbaar aan de kassa in de Kloosterkapel.

www.choralevalkenburg.nl

 
Locatie : Zie het bericht