Overige evenementen

Gulpen--Pianorecital bij Stichting Gulpen Klassiek

Zondag, 18. Februari 2018, 11:30
 

Pianist Peter Caelen met een solorecital.

Op het programma staan werken van Ludwig van Beethoven, Johannes Brahms, Richard Wagner en Franz Liszt (wijzigingen voorbehouden).

Peter Caelen studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam bij Frans van Beveren, Joop Celis en Willem Brons en vervolgde zijn studie bij Peter Feuchtwanger in Londen en Thomas Duis in Saarbrücken. Daarenboven volgde hij diverse masterclasses.
Hij trad met verschillende orkesten op in heel Europa en als kamermusicus werkte hij samen met o.a. Simone Lamsma, Hans van Kerckhoven, leden van het Amsterdams Concertgebouworkest, het Symfonieorkest van de Bayerische Rundfunk en de Kammerphilharmonie Bremen. Onlangs heeft hij een reeks van vijftien concerten gegeven in verschillende steden in China.

De volgende concerten vinden plaats op     11 maart (The Counterpoints met barokmuziek) 
en 22 april (het Erasmus Trio met werken van Bloch, Bruch, Grieg en Piazzolla.)

De entree bedraagt € 15,00.
Behalve een gratis kop koffie vóór het concert ontvangt u tegen inlevering van een waardebon een gratis consumptie naar keuze (wijn, bier, koffie, thee of fris).
Deze bon blijft het gehele seizoen geldig.

Als u voor drie resp. zes concerten kaartjes reserveert, betaalt u € 37,50 (i.p.v. € 45,00) resp. € 75,00 (i.p.v. € 90,00).
U behoeft daarbij geen data op te geven; u kunt volstaan met het noemen van het aantal concerten dat u wilt bezoeken. Ons IBANnummer is: NL13 RABO 0198219806

 
Locatie : Herberg de Zwarte Ruiter
Markt 4
Gulpen
Limburg
6271 BD
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.