Overige evenementen

Voerendaal--Zomerfestival 2020

Van Vrijdag, 11. September 2020
Tot Zondag, 20. September 2020
 

Zomerfestival
Cultureel Voerendaal laat in het 10-daagse cultuurfestival zien dat ze groot kan zijn met haar eigen parels! Proeven, luisteren, zien en voelen.

De organisatie van het Zomerfestival Voerendaal en de gemeente Voerendaal hebben besloten het Zomerfestival Voerendaal van 2020 in september WEL door te laten gaan. Wellicht als een van de weinige festivals in de regio, kunnen ze door juist het kleine karakter van het festival zich verheugen op een twintigtal evenementen. Bekijk het programma op de website www.zomerfestivalvoerendaal.nl  en meld u gauw aan!
Uiteraard worden de nodige COVID-19 maatregelen genomen, zie hiervoor het veiligheidsplan. 'Bij deelname aan een van de evenementen worden u vragen gesteld over uw gezondheid.
Zo zijn alle evenementen op reservering met een beperkt maximaal aantal bezoekers. Daarnaast zullen de evenementen, waar mogelijk, online via een livestream op Facebook te volgen zijn. Op locatie wordt er uiteraard de 1,5 meter gehanteerd. Met andere woorden, veilig, maar wel samen. Anders, maar toch ook bekend. Altijd verrassend.

De organisatie van Zomerfestival Voerendaal hoopt dat u er (weer) bij bent, fysiek of digitaal. Muziek, lekker eten en drinken, wandelen, kunst, poëzie en dans. Cultuur waar uw hart een sprongetje van maakt.

www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaal  
www.zomerfestivalvoerendaal.nl 

 
Locatie : Diverse locaties