Overige evenementen

Mechelen--MIDSUMMER BLUESNIGHT

Zaterdag, 27. Juni 2020
 

De 12de editie van dit jaarlijks terugkerende festival in Speciaalbieren Café In de Kroeën in Mechelen. 3 bands op het hoofdpodium en 1 akoestische act op het Juke-Joint podium.

 

See you at the 12th Midsummer Bluesnight
Hot and steamy blues for YOU!
Let’s celebrate 12 years Midsummer Bluesnight!

20.30 - 21.30h
main stage

DEMOLITION BROTHERS
feat.
BIG RITCH (NL)
De uitmuntende harpsolo’s van Big Ritch, ondersteund door de opzwepende ritmes van the Demolition Brothers, staan garant voor een stampende, dampende en dansende zaal. Kortom, een set harde Blues, 50's & 60's style, aangevuld door de subtiele sound van Big Ritch.

22.00 - 23.00h
main stage
THE
GRUNTING
PIGS (H)
'Happy as a pig in mud'.
En dat zijn wij zeker!
Het geluid van déze ‘Grunting Pigs’ is te omschrijven als rauwe countryblues afgewisseld met pittige rootsblues en maakt dat dit duo reeds menig podium betoverd heeft. Deze akoestische blues met opzwepende mondharmonica vond zijn oorsprong namelijk niet in het Limburgse Heuvelland, maar in dat van Hongarije. Dit blues-duo bewijst zodoende dat echte blues geen nationaliteit kent. Boedapest, Chicago of Mechelen; ongeacht waar ze staan is de muziek van uitstekende kwaliteit!

23.30 - 01.00h
main stage
the ELECTROPHONICS (NL)
The swingtrain is ragin' on and rolling steady from station to station, and how!
The Electrophonics is een van Nederlandse beste swing, jump, rhythm & Blues bands in retro style, met een vette knipoog naar de jaren 50. Als je in bent voor een feestje met bruisende swingende muziek met een retrospectief karakter: zorg dat je de The Electrophonics gaat zien tijdens Midsummer Bluesnight 2020!

 

20/21.30/23h
JJ-stage

SOULFOX (NL)
“Nothing But The Blues” is sinds jaar en dag het credo van Dave Chavez. Maar nu is deze Blues geïnfecteerd met een vleugje Soul. De man uit jeneverstad Schiedam manifesteert zich met zijn warme stem en gitaarspel samen met toetsenist Matthijs Stauttener nu als duo en raakt hiermee de kern: What you see is what you get!

https://www.midsummerbluesnight.nl/

 
Locatie : Café/zaal In de Kroeën
Hoofdstraat 23
Mechelen

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.