Overige evenementen

Schin op Geul--100 jaar Fanfare St. Cornelius

Van Donderdag, 19. September 2019
Tot Zondag, 22. September 2019
 

Fanfare Sint Cornelius bestaat 100 jaar! En dat vieren we met een groot feest voor het hele dorp en omgeving van donderdag 19 september t/m zondag 22 september 2019. 100% Fanfare staat voor 100% Sjin!

100% Concert: donderdag 19 september, 20.00 uur. Concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Onder leiding van chef-dirigent en artistiek leider Arjan Tien presenteert de Marinierskapel een gevarieerd programma van symfonische blaasmuziek tot jazz, pop en entertainment. De avond wordt afgesloten door de Weissheimer kapel uit Partij-Wittem.

100% Fanfare St. Cornelius: vrijdag 20 september, 19:30 uur receptie, 21:00 uur start feestavond. Huldiging van de jubilerende fanfare en haar jubilarissen Thomas Camps (12.5 jaar lid) en Guus Smeets (75 jaar lid). Een gezellige feestavond voor iedereen die zin heeft in een feestje! De muzikale omlijsting wordt vanavond verzorgd door de Sjinäöster en de band Wahnsinn. Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid voor oud-leden en - betrokkenen van de fanfare om elkaar nog eens te zien en mooie herinneringen op te halen.

100% Fiëste, zaterdag 21 september, 20.00 uur. Het feest gaat verder met maar liefst 3 bands. De Schin op Geulse band The Pigeons trappen af, gevolgd door TONCA, dé feestband van het Wilde Zuiden. De avond wordt afgesloten door “de mooder van de Limburgse dialect-pop”, ofwel de Janse Bagge Bend. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n kop staat.

100% Festival, zondag 22 september. Jong en oud feesten vandaag met de fanfare mee. Laat je verrassen op het festivalterrein door goede muziek, lekker eten en drinken en een kinderkermis. Een greep uit het programma: vanaf 11 uur frühschoppen met diverse kapellen, optredens van Ohne Gewähr, The Pigeons, SKArtacus, Flf Jazzband. 14.30 uur Marsparade en showoptredens. Afsluiting door Wir sind Spitze.

Locatie: Feestpaviljoen en festivalterrein aan de Mauritiussingel in Schin op Geul.
Kaarten koopt u bij de voorverkoopadressen Bie d’r Bekker en het Geboew of online via www.fanfareschinopgeul.nl 

 
Locatie : Zie het bericht