Overige evenementen

Simpelveld--lezing Hildegard von Bingen

Zaterdag, 7. September 2019, 15:00
 

Dr. Louis van Hecken is een klassiek geschoold huisarts in Belgie (Meerhout) die bijna 29 jaar geleden op bijzondere wijze in contact kwam met de natuurgeneeskunde volgens Hildegard von Bingen.
Stap voor stap begon hij zijn huisartsenpraktijk om te gooien naar deze bijzondere soms bizarre natuurgeneeskunde door langzaam te beginnen met enkele eenvoudige middelen, onder andere het grieppoeder en galgant.
De leidraad voor deze lezing gaat uit van "De kleine huisapotheek van Hildegard von Bingen". In de natuur, in de bomen, in de planten, in de kruiden en specerijen, vogels, vissen, dieren en zelfs in de edelstenen zijn sterke genezende middelen verborgen.
Ook zal hij de voordelen aanhalen van de hildegardische bloedzuivering om aderverkalking te voorkomen. De ervaringen hebben hem overtuigd dat de geneeswijze van Hildegard von Bingen, indien ze op de juiste wijze wordt toegepast, een grote hulp kan betekenen voor zowel banale ziekten als ook voor chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, reuma en artrose , maar ook voor een eenvoudige verkoudheid. Deze geneeswijze heeft geen bijwerkingen, kan niet schaden en maakt blij!
Dr. Van Hecken zal een voordracht houden van twee keer drie kwartier en daarna is er nog ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.
€ 10,00

 
Locatie : Theater de Klimboom
Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.