Overige evenementen

Banholt--Hei Op Feesten

Zaterdag, 18. Mei 2019
 

Op zaterdag 11 mei vindt weer welbekende 90's Party plaats.
Ook dit jaar zijn kosten noch moeite gespaard om een top 90's programma neer te zetten.
Niemand minder dan de volgende overbekende 90's artiesten zijn gecontracteerd;

DUNE
In 1994 is DUNE, wiens echte naam Oliver Froning is, begonnen aan zijn carriere.
Een mix van Techno, Rave Happy Hardcore en een vleugje Early Hardcore ontwikkelde Dine zijn eigen stijl.
Wereldwijd succes en diverse gouden en platina awards voor zijn hits als "Hardcore Vibes"en "I can't stop Raving.
Zelfs op de dag van vandaag staat hij in de grootste clube en op festivals als Tomorrowland, Defqon. 1, Mayday and Parookaville.
Over de hele wereld gaan de mensen uit hun dak bij het horen van DUNE en tijdens The 90's Party zal hij de loods ook op zijn kop zetten.

SYLVER
Het Belgische fenomeen SYLVER heeft afgelopen decennia over de hle wereld getourd, 5 albums uitgebracht en 2 miljoen platen verkocht.
In 2000 brachten zijn hun eerste single uit; "Turn The Tide". Een nummer 1 hit in Europa. Na dit succes brachten zij nog meer hits waaronder "Skin"en "Forgiven", maar ook de cover van "Lay All Your Love on Me" van Abba.
Sylver zal ervoor zorgen dat we allemaal weer even teruggaan naar de jaren 90 en de 90's feeling weer kunnen ervaren.

Korsakoff
Het project Korsakoff werd gestart door Bart Kok, beter bekend als Catscan. Het project debuteerde met de plaat "Separated Worls", bij platenlabel Third Movement.
De plaat werd een grote partyhit. Ook latere releases als "Tamara"en "My enpty bottle" deden het goed in ondermeer Nederland, Duitsland, Italië en Spanje.
Sinds 2004 is Lindsay van der Eng het gezicht van Korsakoff. In de nazomer van 2004 maakte Korsakoff in samenwerking met Outblast een hit genaamd "Unleash the Beast", dat het anthem was van de Masters of Hardcore van dat jaar, een evenement mey een publiek van 15000 mensen in het Thialf Stadion.
Verder is Korsakoff bekend van festivals als Q-Base, Defqon 1. en dit jaar mogen de Hei Op Feesten daar aan worden toegevoegd.

Tussen de optredens van deze sterren zal DJ KICKEN zorgen voor de juiste sfeer met overbekende hits uit de jaren 90.

 

Op zondag 12 mei vindt er een gezellige dorpsbrunch plaats.
Deze dag zal om 11.00 uur gestart worden met een Heilige mis welke wordt opgeluisterd door Harmonie en Klaroenkorps Amicitia en gemengd zangkoor Avanti.
Aansluitend zal er een dorpsbrunch zijn. Tijdens deze dag zullen ook de jubilarissen van Harmonie en Klaroenkorps Amicitia gehuldigd worden.
Tijdens deze middag zal het welbekende orkest Tiroler Ohne Berge zorgen voor het muzikale vermaak.
Tiroler Ohne Berge (TOB) is een 10 mans-formatie die alleen maar live muziek brengen uit de Sloweense, Tiroler en Duitse cultuur.

Met deze feestmuziek zetten ze keer op keer de zaal weer op zijn kop.

TOB is ontstaan uit een éénmalig project waarbij een programma gebracht werd van ong. 30 minuten. Dit optreden bleek een succes en de muzikanten zelf waren ook razend enthousiast waardoor gezamenlijk besloten werd om hiermee door te gaan en uit te breiden. Na 1,5 jaar hard werken staat er een volwaardige band die gezien en gehoord mag worden.

Gedreven om steeds weer te verbeteren werken ze hand in hand aan hun muzikale en entertainment performance.
De samenstelling is ontstaan uit mensen die afkomstig zijn uit muzikale families. En op één of andere manier met elkaar verbonden zijn.

Zaterdag 18 mei:  Foute uur Qmusic

Dit jaar zullen ook de Dj's van Qmusic weer terugkeren op de Hei op feesten met het foute uur. Dat betekent 1 uur lang de foutste nummers en gekste platen.

Reden genoeg of je stoute schoenen aan te trekken en te komen feesten in Banholt.

DJ COEN

In de regio zeker geen onbekende en we kunnen wel zeggen dat hij ondertussen bij het interieur hoort van de Hei op Feesten.

Coen Creuwels kwam al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de professionele muziekwereld op de feesthoeve van zijn familie, De Laathof Mesch-Eijsden. Dit wilde hij ook!

Deze allround DJ laat jouw niet stilstaan en zal op de foute party dan ook de grootste foute hits draaien en net zoals vorige jaren zorgen dat jij uit je dak kunt gaan.

JEBROER

Met grote hits zoals ''Kind van de Duivel", "Engeltje'', ''Me Gabber'' en ''Vaderland'' heeft hij zich gevestigd in de wereld van de ''harder style'' in zowel binnen- als buitenland.​

Met inmiddels meer dan duizend shows op zijn conto stond hij onder andere op Tomorrowland, Crammerock, Rock Zottegem, Lokerse Feesten, Pinkpop en Lowlands. Met een Gouden K Award voor de beste song van het jaar in België, gouden en platina hits met ''Banaan'', ''Kind van de Duivel'' en ''Engeltje'' heeft Jebroer zich gevestigd als één van de grootste artiesten in België.

DAVE ROELVINK

Dave Roelvink, bekend van onder andere de tv programma’s ''Welkom bij de Kamara’s'', ''Sterren springen'' en de reality-soap ''De Roelvinkjes'', werkt momenteel hard aan zijn carrière. Ladies-man Dave Roelvink zal jullie heupen laten swingen met zijn platen als ''XO'' en ''Tequila''.

Inmiddels draait hij in de grootste clubs en op de vetste festivals. Dit jaar mogen we hem verwelkomen op de foute party tijdens de Hei op Feesten.https://heiopfeesten.nl/ 

 
Locatie : Feestloods
Molenweg 14
Banholt

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.