Overige evenementen

Margraten--Open Dag Heemkunde Vereniging

Zondag, 14. April 2019
 

Op zondag 14 april zal de jaarlijkse open dag van de Heemkunde Vereniging Margraten plaatsvinden. Deze vind zoals gebruikelijk, maar mogelijk voor het laatst, plaats in ons eigen verenigingslokaal ‘de auw veiling’ aan de Rijksweg. Vanwege ontwikkelingen rondom het oude veilingterrein staat ons verenigingslokaal namelijk op de nominatie om gesloopt te worden. Dit kan voor u dan ook wel eens goed het laatste moment zijn om te komen snuffelen tussen al het historisch foto-, film- en museummateriaal. Maak dan ook van deze gelegenheid gebruik en komt allen!!

Bent u geïnteresseerd in heemkunde, of weet u niet wat heemkunde inhoudt maar bent u er wel nieuwsgierig naar, twijfel dan niet en kom ons foto- en boekenarchief, de uitgebreide collectie bidprentjes of ons museum bekijken. Mocht u een specifieke vraag hebben, kom dan langs en stel ze aan een van de aanwezige (bestuurs)leden.
Uiteraard is er deze dag tijd om vroeger in het nu te betrekken, en wel onder het genot van een ouderwets lekker kopje koffie. De deuren zullen open staan tussen 13 en 17u en de entree is gratis.
https://heemkunde-margraten.nl/ 

 
Locatie : Zie het bericht