Overige evenementen

Wijlre--Gemeentelijk Muziektreffen in Wijlre

Zondag, 7. April 2019, 11:00 - 20:00
 

Voor muziekliefhebbers is er op zondag 7 april een uitgelezen kans om harmonieën en fanfares uit de gemeente Gulpen-Wittem op hoog niveau bezig te zien. Harmonie Sint Gertrudis Wijlre organiseert dan in het Wielderhoes het jaarlijkse muziektreffen.

In negen kerkdorpen wordt al maanden volop gerepeteerd om tijdens het Gemeentelijk Muziektreffen een muzikaal visitekaartje af te geven. De harmonieën en fanfares musiceren ieder een half uur, waarbij publiek van harte welkom is. De heer Frenk Rouschop, die zijn sporen in de wereld van de blaasmuziek ruimschoots verdiend heeft, jureert de uitvoeringen en voorziet deze per vereniging van deskundig commentaar. Het hele college van de gemeente Gulpen-Wittem, bestaande uit burgemeester mevrouw Nicole Ramaekers, de wethouders mevrouw Marion Van der Kleij en de heren Jos Last en Guido Houben, zullen aan het begin van de avond enkele uitvoeringen bijwonen.

De volgende muziekverenigingen nemen deel: harmonie Sint Gertrudis (Wijlre), harmonie Sint Petrus (Gulpen), harmonie Sint Agatha (Eijs), fanfare Kunst en Vriendschap (Partij), harmonie Excelsior (Nijswiller), harmonie Sint Cecilia (Mechelen), harmonie Inter Nos (Epen), fanfare Sint Franciscus (Reijmerstok) en fanfare Berg en Dal (Slenaken).

Op de website van harmonie Sint Gertrudis Wijlre is de actuele programmering te vinden, die begint om 11:30 uur en doorloopt tot 20:00 uur. Voor de muzikanten en bezoekers is de Gertrudisbar in het Wielderhoes de hele zondag geopend. De toegang is vrije gift.
http://www.harmonie-wijlre.nl/ 

 
Locatie : Wielderhoes
Van Wachtendonckplein 26
Wijlre

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.