Overige evenementen

Bunde--Galaconcert

Van Zaterdag, 28. September 2019
Tot Zondag, 29. September 2019
 

Dit jaar bestaat Harmonie en Drumband St. Agnes uit Bunde, opgericht in 1919, 100 jaar!

Er worden verspreid over het gehele jubileumjaar 2019 en voor alle doelgroepen in onze samenleving, activiteiten en evenementen georganiseerd door een speciaal voor dit doel op opgerichte Stichting: Agnes100. Na de eerdere evenementen tijdens dit jaar volgt deze week:

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 zal de loods van Dolmans Landscaping aan de Pasweg in Bunde omgetoverd worden tot een prachtige feestlocatie voor een heus galaconcert. De harmonie en drumband zullen voor de eerste keer een speciaal voor dit jubileum gecomponeerd muziekstuk ten gehore brengen. Ook zal er op die avond een optreden zijn van Holland’s Got Talent winnaar Martin Hurkens. Hij is inmiddels wereldberoemd in China dankzij de L1 clip van Raise me up. Daarnaast zijn er die avond schitterende optredens van de gerenommeerde operazangers Pascal Pittie en Daphne Ramakers.

Op zondag zullen er diverse activiteiten zijn voor leden en oud leden en alle inwoners van Bunde zoals: ontbijt, frühshoppen, receptie, reünie enz. Ook deze dag zal muzikaal omlijst worden, zoals je dat van een harmonie mag verwachten.

En verder: we sluiten het jubileumjaar af op zaterdag 28 december 2019 met een speciaal Sylvesterconcert.
We zijn in onderhandeling met 3 nationaal bekende Limburgse musicalsterren. Met veel trots kunnen we melden dat op die avond voor het eerst samen voor u gaan optreden: Brigitte Heitzer, Suzan Seegers en Renée van Wegberg!

 
Locatie : Zie het bericht