Overige evenementen

Meerssen--EETFILM ‘A trip to Italy’

Zondag, 24. Maart 2019, 17:00 - 20:30
 

Wat is er leuker dan de eetfilm 'A trip to Italy' te bekijken en ondertussen heerlijke italiaanse hapjes voorgeschoteld te krijgen? De film wordt ingeleid door Saskia Balmakers, culinair schrijfster uit Rothem.

De Britse komieken Steve Coogan en Rob Brydon maken een road trip door Italië. In een Mini Cooper doorkruist het tweetal het land van restaurant tot restaurant en wordt er volop gekeuveld over van alles en nog wat: poëzie, muziek, de liefde en hun carrières. De zomerse Italiaanse landschappen en fraaie steden brengen onmiddellijk een aangenaam ontspannen vakantiegevoel teweeg. Volop aanwezig zijn de hilarische imitaties door Rob Brydon, waarin hij typetjes als Michael Caine, Al Pacino, Hugh Grant of Sean Connery nadoet.

De avond wordt georganiseerd door Vrienden van de bibliotheek.
Entree €20,- voor niet leden, €17,50 voor leden van de bieb en €15,- voor Vrienden van de Bieb en leden Stella Academia.
Interesse? Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043 - 36 42 411

https://www.bibliotheekmeerssen.nl/ 

 
Locatie : Bibliotheek Meerssen
Pastoor Dominicus Hexstraat 16a
Meerssen

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.