Overige evenementen

Gulpen--Giuseppe Nova, dwarsfluit, en Bertrand Giraud, piano

Zondag, 10. Februari 2019, 11:30
 

Giuseppe Nova, dwarsfluit, en Bertrand Giraud, piano.

Op het programma staan werken van
W.A. Mozart, G. Donizetti, Fr. Doppler, W. Popp, G. Bizet en J. Massenet.

De uitvoeringen van Giuseppe Nova zijn in de internationale pers uitvoerig geprezen. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium van Turijn en het Conservatoire Supérieur de Lyon. In 1982 maakte hij zijn debuut als solist bij het RAI Symfonieorkest. Dit was het begin van een briljante carrière met optredens in de meest prestigieuze concertzalen van Europa, de V.S en Azië. Hij heeft les gegeven in Pescara, Rome en Genève; thans is hij docent aan het Conservatoire de la Vallée d’ Aoste. In 2011 ontving hij in Praag de European Award for Artistic and Cultural activities. Giuseppe Nova bespeelt een 19,5 karaats gouden Powell-fluit, die speciaal voor hem is gemaakt.

Bertrand Giraud behaalde in 1995 zijn piano- en kamermuziekdiploma aan het Conservatorium van Genève. Hij studeerde ook compositie, muziekanalyse en improvisatie. Hij heeft talloze nationale en internationale muziekwedstrijden gewonnen en trad op in vele Europese landen, evenals in Amerika en Azië. Samenwerking met Thai TV leidde tot een optreden voor de koningin van Thailand. Sinds 1998 is hij artistiek directeur van het Jean Francaix-muziekconcours. Bertrand Giraud heeft liefst 17 cd’s opgenomen.

€ 15,00 (met een gratis kop koffie of thee vooraf en een consumptie naar keuze na afloop)

Wij hopen dat u ondanks de kou onze concerten een warm hart blijft toedragen en rekenen op uw gewaardeerde belangstelling voor het concert van deze twee internationaal gelouterde musici.

Organisatie: Stichting Muziek Klassiek Gulpen,
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Bloemenboetiek ’t Blumke, Gulpen

Na afloop van het concert wordtmeestal een expositie geopend (rond 13.00 uur) Nadere gegevens volgen .

 
Locatie : Herberg de Zwarte Ruiter
Markt 4
Gulpen
Limburg
6271 BD
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.