Overige evenementen

Simpelveld-- rockband INDICOLITE

Zaterdag, 26. Januari 2019, 20:00 - 22:45
 

Akoestische band Indicolite and guests

Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes! Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verrassen!
In 2015 startte de band. Tijdens het schrijven van hun muziek -geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanescence- creëerden ze een geheel unieke sound. Met Anne & Sharyné als front, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show!
Deze hechte groep heeft net hun debuut EP ‘INSANITY’ gereleased! Na een mooi festivalseizoen, staat in januari een akoestische lokale tour op het programma!

Tevens treedt  'Season on the Line' op

Season on the Line is een duo gevormd door zangeres Sophie Janssen en gitarist/zanger Jop Ostendorf. De twee schrijven hun eigen werk in een stijl die alternatieve akoestische muziek kan worden genoemd, waarbij de nadruk ligt op tweestemmigheid. Klinkt heerlijk!

Verder een optreden van CelineShanice

CelineShanice is een singer-songwriter die samen met haar akoestische gitaar en haar stem zorgt voor een liefdevol sfeertje. In haar songs kun je invloeden horen van John Mayer en Maria Mena. In september heeft ze haar eerste EP uitgebracht genaamd CelineShanice & Friends, die ze samen met haar band heeft opgenomen. Deze avond is ze echter niet met haar volle band bezetting aanwezig maar zal ze met een kleinere samenstelling komen.

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 55 95 45 25
€ 5,00

 
Locatie : Theater de Klimboom
Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.