Overige evenementen

Mheer--Nieuwjaarsconcert-UITVERKOCHT

Zondag, 13. Januari 2019, 14:30
 

REEDS UITVERKOCHT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Op 13 januari zal de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia het jaar 2019 openen met het traditionele nieuwjaarsconcert met medewerking van Jos Dobbelstein, Imke Heitzer, Fenna Ograjensek en Léon van Wijk. Alles draait tijdens dit concert rondom muzikaal leider Fried Dobbelstein, die na 30 jaar, op zijn verzoek, in het bijzijn van familie en een aantal genodigden, afscheid neemt van 'zijn' harmonie, 'de Koninklijke uit 1821'. Op 13 januari zullen, al dan niet met begeleiding van het harmonie-orkest, voor het voetlicht treden:

Jos Dobbelstein
Hij studeerde directie en saxofoon aan het Conservatorium van Maastricht bij respectievelijk Pierre Kuijpers en Adri van Velsen. Van 1985-2015 maakte hij als saxofonist deel uit van de Koninklijke Militaire Kapel en het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht Bereden Wapens (FKKL BW). Momenteel is hij als saxofoondocent werkzaam aan de Academie Voeren-Riemst en als dirigent verbonden aan Harmonie Concordia Margraten en Fanfare St. Gertrudis St. Geertruid.

Imke Heitzer
Imke Heitzer startte haar muzikale opleiding aan de Rijksmuziekacademie te ’s-Gravenvoeren. Hier volgde ze klassieke zang, piano en saxofoon. Later werd ze toegelaten op de jazz-afdeling van het Maastrichts Conservatorium. Haar voorliefde voor theater uitte zich in een studie aan de MusicAllFactory te Tilburg. Ze treedt op met verschillende bands en geeft zangles bij Kumulus te Maastricht en aan het Kunsthumaniora te Hasselt.

Fenna Ograjensek
Fenna Ograjensek, sopraan, is een veelgevraagd én veelzijdig zangeres. Ze staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek. Tijdens het laatste concertconcours van de Mheerder Harmonie in 2017 in Roermond leverde zij als soliste een belangrijke bijdrage in 'Angels in the Architecture' van Frank Ticheli en deelde mee in het succes!

Léon van Wijk
Léon van Wijk is een alleskunner en al sinds 1999 als musicus verbonden aan het Johan Strauss orkest van André Rieu. Hij is een virtuoos accordeonist. Daarnaast musiceert hij op bastrombone in het Johann Strauss orkest en is hij een uitstekend drummer, pianist en entertainer.

Uiteraard is ook de drumband onder leiding van instructeur Patrick de Bie present met als solisten Emma Moonen zang, Henriëtte Titulaer dwarsfluit en Martin Didden contrabas. En natuurlijk is er in 2019 opnieuw een hoofdrol weggelegd voor het harmonie-orkest, voor de laatste keer onder leiding van chef-dirigent Fried Dobbelstein. Tijdens het concert wordt Frieds opvolger en oud-leerling HaFaBra-directie Bart Deckers voorgesteld.

De presentatie is in handen van de ladyspeakers Karin Quanten en Annemiek Berndsen. Aanvang: 14.30 uur, de zaal is vanaf 14.00 uur geopend.
Entree: € 12,50 inclusief champagne en een wafel in de pauze, jongeren tot 18 jaar betalen € 7,50. Tickets zijn via de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verkrijgbaar.

 
Locatie : Harmoniezaal
Dorpstraat 1
Mheer
6261 NH

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.