Overige evenementen

Meerssen--Kristallen kweken

Zaterdag, 10. November 2018, 09:30 - 12:00
 
de-ivn-jeugdgroep-meerssen-gaat-kristallen-maken.jpg

Kristallen kweken, hoe doe je dat? Cheyenne Bex en Will Voncken gaan jullie wegwijs maken in deze fantastische wereld. Cheyenne doet dit op haar eigen creatieve manier. Will Voncken, die veel van natuurkunde en scheikunde weet, zal haar bijstaan. Als er tijd over is zullen zij met jullie nog wat spannende proefjes doen. Onze groepsactiviteit is deze keer gedeeltelijk binnen, maar wij gaan toch zeker ook naar buiten. Natuurvrienden dit is weer een interessante activiteit, dit kan en mag je niet missen!

Het belooft een hele leuke en spannende morgen te worden! Tot zaterdag 10 november 2018 om 9.30 in de Proostenkelder achter de basiliek Markt 25 A Meerssen. Ben jij geen lid maar wil je meer weten over de IVN Jeugdgroep? Bel dan naar onderstaande nummers voor informatie of kom spontaan naar de groep. Je kunt ook op de website kijken van IVN Meerssen ivn.nl/afdeling/meerssen, of Ulestraten ivn.nl/afdeling/ulestraten
Jeanne Lam 043-3649012, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan de Veen 06-82971361, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.ivn.nl/afdeling/meerssen

 
Locatie : Zie het bericht