Overige evenementen

Vaals--talentendag

Zondag, 28. Oktober 2018, 15:00 - 18:00
 
talentendag-kopie-2.jpg

Benieuwd naar welk talent er in de gemeente Vaals allemaal rond loopt? Wat de vele verenigingen in Vaals doen om deze talenten te stimuleren? Of gewoon op zoek naar een verrassende invulling van de zondagmiddag? Kom dan op zondag 28 oktober naar de allereerste Cultuurfonds Talentendag in de Obelisk!
Tussen 15.00 uur en 18.00 uur laten leden van een groot aantal verenigingen uit Vaals, Vijlen en Lemiers hun talenten zien. De ene vereniging beklimt het podium om hun talent letterlijk te laten zien, de andere vereniging laat zien welke rol zij spelen op het gebied van talentontwikkeling aan de hand van een presentatie. Het gaat hierbij om het stimuleren van talent gericht op bredere groepen, niet op individueel talent. Kortom, tijdens de Cultuurfonds Talentendag zal er een zeer gevarieerd en boeiend programma op het podium voorbij komen waarbij u versteld zal staan van het vele talent dat de gemeente Vaals rijk is! En het mooie is: talent heeft geen leeftijd, dus zowel jong als oud vertonen hun kunsten.

Cultuurfonds Vaals
De eerste Cultuurfonds Talentendag wordt georganiseerd door het Cultuurfonds Vaals. Het Cultuurfonds Vaals richt zich op initiatieven op het gebied van cultuurontwikkeling en cultuureducatie, talentontwikkeling en identiteitsversterking vanuit de lokale gemeenschap. Het fonds streeft naar een versterking van het culturele leven in de gemeente Vaals en het stimuleren van de deelname daaraan. Meer informatie is te vinden op www.cultuurfondsvaals.nl 

 
Locatie : De Obelisk
Pr Willem Alexanderplein 1
Vaals

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.