Overige evenementen

Wijnandsrade--Jubileumconcert Popkoor Ambissjes

Vrijdag, 26. Oktober 2018, 20:00
 
jubileumconcert-popkoor-ambissjes-nuth.jpg

Jongerenkoor YOUTH ’66 - Popkoor AMBISSJES 50 JAAR!

Bijna 50 jaar geleden maakte een groep jongeren van de Stam van Scouting Hubertus regelmatig muziek in hun gebouw op “Nirve” in Nuth. In oktober 1968 vond de officiële oprichting van het koor plaats, onder de naam Youth ’66. Dat klonk muzikaler dan ’68. Door de jaren heen hebben verschillende dirigenten het stokje gehanteerd en zag een combo het licht. Maar helaas…. Youth ’66 had niet de eeuwige jeugd, want door het natuurlijke verloop van jeugd rond de leeftijd van 18 jaar werd op een gegeven moment gekozen voor een doorstart als Popkoor Ambissjes.

Een koor voor iedereen die plezier heeft in zingen! Met een repertoire dat hoofdzakelijk bestaat uit lichte populaire muziek. De techniek heeft een steeds grotere plaats ingenomen, waardoor het koor nu zonder combo zingt en gebruik maakt van muziekbanden. Vanaf 1 april 2015 wordt het koor geleid door Levon Leonard. Onder zijn energieke en muzikale leiding hopen we nog veel jaren met plezier door te gaan met muzikale ontwikkeling.

Op vrijdag 26 oktober vieren we het 50-jarige jubileum met een concert in Wijnandsrade. In café/zaal "I Gen Dörp" in Wijnandsrade zullen we samen met Fanfare St. Donatus en Baltus & Co een mooie muzikale avond verzorgen.
http://www.popkoorambissjes.nl 

 
Locatie : Café-zaal I gen Dörp
Körnerstraat 26
Wijnandsrade/ Nuth
6363 BX

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.