Overige evenementen

Valkenburg--Matineeconcert: Opera meets HipHop

Zondag, 28. Oktober 2018, 14:00 - 16:00
 
opera-meets-hiphop.jpg

Chorale Valkenburg, winnaar van de cultuurprijs 2017 van de gemeente Valkenburg aan de Geul, nodigt u van harte uit voor een matineeconcert.

Tijdens dit concert worden schitterende werken uitgevoerd uit de barokopera Dido & Aeneas en krijgt de liefde genoeg aandacht bij de werken uit de opera L’Elisir d’Amore.
Wij nemen u mee naar de Griekse mythologie bij de werken uit de opera Orfeo ed Euridice.
De artistieke leiding van dit concert is in handen van Rob Meijers, de begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Marcel Konieczny. Rob Meijers zal ook nog soleren.

Een element tijdens dit concert zal de bijdrage van dansschool Switch uit Berg & Terblijt zijn. Jeugdigen van 8 tot 19 jaar zullen twee hiphop dansen uitvoeren op muziek uit de opera’s Dido & Aeneas en Orfeo ed Euridice.
Een van de doelstellingen van Chorale Valkenburg is namelijk om jeugdigen te betrekken bij cultuur.

Kaarten à € 10,00 per persoon zijn in de voorverkoop online te bestellen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op 28 oktober as. zijn de kaarten aan de zaal verkrijgbaar vanaf 13.15 uur. Jeugdigen tot 18 jaar betalen € 5,- voor een toegangskaart.

 

 
Locatie : Polfermolen
Plenkertstraat 50
Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.