Overige evenementen

Vaals--Griezelen in de Kopermolen: A Quiet Place

Zaterdag, 27. Oktober 2018, 20:00 - 23:00
 
181027 Foto A Quiet Place.jpeg

Heuvelland Cinema, een initiatief van de Rotary Club Gulpen-Vaals, gaat haar tiende seizoen in. Om dit te vieren verzorgt Heuvelland Cinema twee extra filmvoorstellingen op een andere locatie dan de gebruikelijke locatie in de Kloosterbibliotheek in Wittem waar, gedurende het seizoen van september t/m april, eenmaal per maand op zondagavond een bijzondere film wordt vertoond.

De eerste extra voorstelling vindt plaats tijdens het Beleefweekend op 27 oktober a.s. in de Kopermolen in Vaals. De film die dan wordt vertoond is een drama/horrorfilm getiteld “A Quiet Place”, geregisseerd door John Krasinski. De tweede extra voorstelling vindt plaats in het voorjaar van 2019. De locatie wordt nog nader bekendgemaakt.

Het verhaal:
Een familie woont op een boerderij. Hun vredig bestaan wordt plots behoorlijk verstoord. Ze worden geterroriseerd door een soort buitenaardse kracht. De slachtoffers proberen zich zo stil mogelijk te houden, om de vreemde bedreiging het hoofd te kunnen bieden. In een post – apocalyptisch Amerika zijn heel eigenaardige monsters actief, die gek genoeg niet kunnen zien maar des te beter horen. Moeder Evelyn Abbott is zwanger van haar vierde kind, ze is dokter, haar man ingenieur. Zij en haar gezin moeten plots opboksen tegen mysterieuze wezens die afkomen op geluid…

Regie is in handen van: John Krasinski.

Cast: John Krasinski – Emily Blunt – Cade Woodward – Leon Russom en Milicent Simmonds.


De opbrengst van de filmavonden komt geheel ten goede aan de goede doelen Hospice Martinus in Mechelen, Vaals Beweegt, Ruilwinkel Vaals, Leven naast de Brouwerij in Gulpen en Stichting Leergeld Maastricht-Heuvelland met besteding in het Heuvelland.

Entree €12,50 Vrienden € 10,00
Kaartreservering via de website van www.heuvellandcinema.nl 
Tel: 043 306 46 68
www.dekopermolenvaals.nl 

De tweede extra voorstelling vindt plaats in het voorjaar van 2019.

 

 
Locatie : De Kopermolen
Von Clermontplein 11
Vaals
Limburg
6291 AT
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.