Overige evenementen

Mechelen--Toneelvereniging KDO timmert aan de weg

Vrijdag, 26. Oktober 2018, 20:00
 
Poster-KDO-2018-Facebookheader.jpg

KDO (Kunst door Oefening) brengt een "'Heibel in d'r Wienberg"op de panken, een toneelstuk onder regie van Hans Bost. 

Hotel A gene Wienberg, haalt alles uit de kast!

Na tegenspoed komt voorspoed en na regen komt Zonneschijn. In Mechelen loopt te temperatuur hoog op. Toneelvereniging KDO timmert flink aan de weg. Op 26,27 en 28 oktober a.s. opent hotel A gene Wienberg haar deuren. We kunnen u nu al verklappen dat het personeel en de gasten bijzonder zijn. Hun aanwezigheid zal veel los maken in het dorp. En wilt u weten hoe de gasten eruit zien, hoe ze zich onderling gedragen en verdragen……reserveer dan nu alvast in uw agenda het laatste weekend van oktober.

De spelers en regisseur Hans Bost, zijn vol enthousiasme aan de slag, de commissies zullen na de zomer hun taken oppakken. Zo zijn we als KDO weer in de lift. En dat voelt goed, eindelijk weer werken aan een productie. Eindelijk weer aan de slag met onze passie. Wij verheugen ons nu al op uw aanwezigheid. We hebben ons publiek gemist, we kijken naar u uit.

En mocht u momenteel in het dorp “ vreemde gasten” tegenkomen, dan zijn die misschien aan het proefdraaien in hotel A gene Wienberg.

Dit jaar mogen we twee debutanten welkom heten. Een van de debutanten is Jos Janssen. We laten Jos kort aan het woord:

“Afgelopen voorjaar ben ik lid geworden van de vereniging. Ik voelde me gelijk opgenomen in een warme vriendenclub. Het is een ploeg mensen waar een grote wil is om het samen te doen. Dat merk je aan de gedrevenheid en de lol tijdens de repetities. Nu de uitvoeringen naderbij komen voel je hoe zich langzaam een gezonde spanning op bouwt. Het is prachtig om daar een onderdeel van te zijn. We spelen een dankbaar stuk. Ik weet zeker dat we daar als groep én publiek enorm veel plezier aan gaan beleven”.

Onze tweede debutant is Bram Savelberg. Ook hem laten we kort aan het woord:

“Ik volg al jaren toneelvereniging KDO en nu per toeval kreeg ik te horen dat de oefen dag veranderd was en doordat ik nu niet meer zelfstandige ben kreeg ik op die dag tijd in mijn agenda.
Ik vind toneel spelen geweldig en ik geef mij er helemaal voor. De eerste rol die mij is toegewezen vind ikzelf een geweldige rol.
Het is natuurlijk niet makkelijk maar ik groei per week in mijn rol en voel de rol meer en meer. Ik verheug mij op het uitvoeringsweekend en ben benieuwd hoeveel zenuw kriebels ik krijg. Het begin is goed en ik hoop het nog jaren te kunnen en mogen doen”.

entree € 7,00

 
No Location Specified