Overige evenementen

Valkenburg--SOUTHERN ROOTS OPEN AIR

Zaterdag, 11. Augustus 2018, 18:30 - 23:30
 
southern.jpg

Met Eilen Jewell (headliner), 3hattrio en Worry Dolls.

Een topper als headliner van de tweede editie van Southern Roots Open Air: Eilen Jewell en haar band. De Amerikaanse singer-songwriter is van vele muzikale markten thuis. Haar albums zijn doordrenkt met country, Americana, folk en een vleugje rockabilly en surf. Op haar in 2017 verschenen album Nowhere in Time maakt ze haar eerste uitstap naar de blues en r&b, met een voorkeur voor de vette, donkere blues. NRC schreef over haar: Eilen Jewell heeft een lome, warme, melancholieke stem; een stem om mee te trouwen.

Drie compleet verschillende karakters die elkaar bij toeval hebben ontmoet in de desolate woestijn van Utah. Ziehier het paspoort van het 3hattrio dat een muzikale trektocht maakt van de Aziatische steppe door de Sahara richting de folksounds-catalogus van de Native American. Een echte must sea.

Twee roodharige jonge vrouwen uit Engeland, beiden singer-songwriter en multi-instrumentalist, vormen het folkduo Worry Dolls. Zoe Nicol en Rosie Jones hebben een volstrekt eigen geluid, dat door de Hufftington Post werd omschreven als ‘briljant eigenzinnig’.

Het Limburgse rootsduo Third House On The Left speelt tijdens de changementen op het horeca-eiland.

ENTREE € 22,50 / € 17,50 (VROEGBOEK)

https://www.openluchttheater-valkenburg.nl 

 
Locatie : Openluchttheater Valkenburg
Plenkertsraat 51A
Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.