Overige evenementen

Eys--toneel!

Van Vrijdag, 21. September 2018 -  19:30
Tot Zondag, 23. September 2018 - 22:00
 
veugelke-op-de-camping.jpg

Toneelvereniging "De Speelman" uit Eys presenteert een nieuw werk: "Vuugelke op de camping". Een heuse openlucht voorstelling.

Toneelvereniging de Speelman gaat naar buiten! In september 2018 komt het nieuwe toneelstuk op de planken. Al is dat niet het goede woord. In plaats van het vaste theater in de plaatselijke gymzaal, gaan we dit jaar naar buiten. Een heuse openluchtvoorstelling. De spelers zijn al maanden aan het repeteren voor het nieuwe stuk, genaamd 'Veugelke op de camping'.

In dit stuk komt het bedrijf van Kees Mulder aan op de camping van Toos. Het doel van het groepsbindingsweekend, is het vinden van de nieuwe leidinggevende die het bedrijf kan voortzetten. Om hier achter te komen moeten enkele groepsopdrachten uitgevoerd worden. Daarnaast zijn er ook enkele 'vaste bewoners' van de camping. Zoals te verwachten valt, gaat niet alles volgens plan. En dan is er ook nog de geheime romance die er op de achtergrond speelt... Eén ding is zeker: dit stuk zal voor een unieke toneelervaring zorgen bij zowel de spelers als de toeschouwers.

De voorstellingen zullen plaats gaan vinden op het Sportpark Hanzon, op het voetbalveld van Zwart Wit '19 Eys. Hier is een overdekte tribune, waar wij gebruik van maken. De toeschouwer die echter helemaal in de sfeer wil meegaan, zet gewoon zijn eigen tent op en komt lekker met zijn eigen campingstoeltje.

vrijdag 21 september 2018 om 19:30 tot 22:00
zaterdag 22 september 2018 om 19:30 tot 22:00
zondag 23 september 2018 om 19:30 tot 22:00

€ 9,00

De voorverkoop vindt plaats op de vaste voorverkoopadressen bij de lokale ondernemers. Daarnaast kunt u ook dit jaar weer per mail kaarten reserveren via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Locatie : Sportpark Hanzon
Hoebigerweg 40
Eys
6287 AT

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.