Overige evenementen

Valkenburg--'Samen zingen' voor Valkenburgse jeugd

Dinsdag, 8. Mei 2018, 16:15 - 17:15
 

Zingt uw zoon/dochter graag en is hij of zij ongeveer tussen de 7 en 13 jaar oud? Dan is hij/zij van harte welkom bij het ‘Samen Zingen’, speciaal voor de jeugd uit Valkenburg en haar kernen.

Na vier proefbijeenkomsten van het project is er besloten, vanwege de enthousiaste reacties van de kinderen en hun ouders, om bijeenkomsten in te plannen tot aan de zomervakantie, één keer per twee weken op dinsdagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur.

Bij het Samen Zingen, geleid door Marjolein Jeurissen (20 jaar), staat zingen in een groep uiteraard centraal, maar ook alle andere aspecten van de zang komen aan bod, zoals inzingen, ademhaling, houding en nog veel meer! Er is ook een vrijwilliger vanuit Orphée Social Singing Houthem voor eventuele (vocale) ondersteuning.

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 8 mei van 16.15 tot 17.15 uur in de Polfermolen. Meer informatie of aanmelden kan bij Kim Lenoire, combinatiefunctionaris Onderwijs en Cultuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), ook kunt u contact opnemen met Orphée Social Singing (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het ‘Samen Zingen’ is een initiatief opgezet door Sport en Cultuur Valkenburg en Orphée Social Singing met als doel het muziek maken en zingen onder de jeugd te stimuleren.

 
Locatie : Polfermolen
Plenkertstraat 50
Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.