Overige evenementen

Wahlwiller--Concert ’t Sjteet in de sjterre gesjraeve

Donderdag, 1. November 2018, 19:30 - 21:00
 
1 november.jpg

Themaconcert “’t Sjteet in de sjterre gesjraeve” op donderdag 1 en vrijdag 2 november in de H. Cunibertuskerk te Wahlwiller.

Het Vocaal Ensemble Donna Voce is een eigentijds en eigenzinnig koor dat uit 22 enthousiaste en gemotiveerde vrouwen bestaat, allemaal afkomstig uit Wahlwiller en omgeving. Op muzikaal gebied heeft het koor zich ontplooid tot een Vocaal Ensemble met een groot repertoire op zowel kerkelijk als wereldlijk gebied en mag trots zijn op haar goede naam en bekendheid in de regio. Ook in 2018 zijn zij er weer in geslaagd een gevarieerd concert samen te stellen. Het themaconcert “'t Sjteet in de sjterre gesjraeve”, staat in het teken ter nagedachtenis aan al onze dierbaren die wij missen.

Liefde en dood raken iedereen. Het beloofd een mooi programma te worden met een hedendaags repertoire, zowel in het Engels, Nederlands en het dialect waaronder enkele arrangementen van Hans Geerkens. De muziek wordt afgewisseld met mooie teksten en gedichten en staat garant voor een sfeervolle herdenkingsbijeenkomst. Dit alles in de speciaal voor deze gelegenheid, sfeervol ingerichte Sint Cunibertuskerk te Wahlwiller. Het concert staat onder leiding van Hans Geerkens. De begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Hisae Kuijpers. Het concert wordt twee keer uitgevoerd. De eerste keer op donderdag 1 november, Allerheiligen en de tweede keer op vrijdag 2 november, Allerzielen.

Beide concerten starten om 19:30 uur en zijn vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage zouden we na afloop zeker waarderen. Wij kunnen geen plaatsen reserveren dus wees op tijd. De kerk is open vanaf 18:30 uur. Na afloop van het concert bent u allen van harte uitgenodigd om, in het tegenover de kerk gelegen, "café A gen Kirk" gezellig na te praten en af te sluiten met een drankje. Vocaal Ensemble Donna Voce hoopt u te mogen verwelkomen en te begroeten op een van deze beide concert dagen. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat Donna Voce; Chantal Crutsen-Weerts, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
http://www.donnavoce.nl 

www.donnavoce.nl

 

 
Locatie : H. Cunibertuskerk
Oude Baan 23
Wahlwiller

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.