Overige evenementen

Schimmert--internationaal Korenconcert

Vrijdag, 11. Mei 2018, 20:00 - 22:30
 
internationaal-korenconcert.jpg

Mannenkoor Beeker Liedertafel concerteert op vrijdag 11 mei met een tweetal koren die tijdens het Hemelvaart weekend (10 - 14 mei a.s.) deelnemen aan “CantaRode Kerkrade”. CantaRode is een Internationaal Korenfestival dat sinds 2014 plaatsvindt in de Abdij van Rolduc. Dankzij het hoge niveau van de deelnemende koren heeft het festival in recordtijd een wereldwijde reputatie opgebouwd. Als “ontspannend” intermezzo tussen de wedstrijdonderdelen laten de deelnemende wereldkoren - inmiddels traditioneel op de vrijdagavond - in de gehele Euregio van zich horen.

Zo organiseert Mannenkoor Beeker Liedertafel een concert in het gemeenschapshuis te Schimmert voor “Chorale Choeur des Séraphins” uit Conga Brazzaville en “Ozarenie Chamber Choir” uit Moskou. De gastheren zullen o.l.v. dirigent Dion Ritten en met begeleiding van Véron Jongstra eveneens een gedeelte van het programma voor hun rekening nemen.

Kaarten á € 7,00 zijn verkrijgbaar bij Schoenmode Hoedemakers, Markt 25 te Beek, Gemeenschapshuis, Oranjeplein 10 te Schimmert, bij de koorleden van MBL, of reserveren via de website: www.beekerliedertafel.nl 

 
Locatie : ’t Gemeinsjapshoes
Oranjeplein 10
Schimmert
6333 BD

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.