Overige evenementen

Vaals--Vols Tropical

Zaterdag, 28. Juli 2018
 

Vols Tropical is al bijna niet meer weg te denken in de gemeente Vaals. Op 28 juli wordt het Prins Willem Alexanderplein omgetoverd tot een waar vakantieoord met èchte palmbomen en zomerse cocktails. Alweer voor de 15e keer zal in de grensplaats Vaals het zomerse spektakel Vols Tropical plaatsvinden. Maar deze editie wordt niet zomaar een editie, het evenement wordt namelijk een feesteditie! Vols Tropical bestaat 15 jaar en dus wordt er feest gevierd!

De organisatie is ontzettend trots bekend te mogen maken dat voor Vols Tropical 2018 de coverband ‘Mag het wat zachter’ is vastgelegd. ‘Mag het wat zachter’ knalt vanaf nummer één met een enorme energie het terrein op. Van tijdloze klassiekers tot hedendaagse muziek, alles wat je op een goed gezellige feestavond wilt horen komt voorbij en dat met een moderne, verrassende, vette sound!

Deze partyeditie van Vols Tropical sluit de organisatie feestelijk af met een optreden van niemand minder dan de Snollebollekes, waarbij ze zeker hun grote hit ‘Links-Rechts' ten gehore zullen brengen. Iedereen zal lekker meezingen, dansen en springen met hun andere bekende hits ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’. Kortom alle muzikale ingrediënten, aangevuld met de tropische sfeer, palmbomen en cocktails, zijn dus weer aanwezig voor een geslaagde feestelijke 15e editie van Vols Tropical!

0615478669

 
Locatie : Prins Willem Alexanderplein
Prins Willem Alexanderplein 1
Vaals
6291 GZ

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.