Overige evenementen

Eijsden-Jazz Concert Chrisjteijn

Zondag, 25. November 2018, 16:00 - 17:00
 

Concert Stichting Chrisjteijn: Akoustisch Pop Concert door Luc Devens en Jan Formannoy Ludovique (Luc Devens) is een vocale duizendpoot, een zanger met een ongelofelijke inhoud en dynamiek.
Van klein en intiem tot groot, experimenteel en krachtig, met een bereik van meer dan 4 octaven.
Pas laat heeft hij het aangedurfd om op een podium te staan en met zijn a capella kwartet Rock4 toert hij al jaren zeer succesvol door Europa, met vocale bewerkingen van legendarische pop- en rocknummers.
Zijn eigen werk hield hij lang voor zich en deelde het nooit echt met anderen.
Dit veranderde een paar jaar geleden, toen hij de mogelijkheid kreeg om met een groot aantal topmuzikanten, zoals Dominic Miller (Sting, Phil Collins), Manfred Leuchter, Carlo de Wijs, Ferdi Lancee (Gare du Nord) en Michel Bisceglia aan zijn eerste album te werken.
Dat is het moment dat hij zijn muzikaliteit heeft leren ontdekken en hij het vertrouwen heeft gekregen dat zijn nummers ook voor de buitenwereld waardevol zouden kunnen zijn.
Met zijn zelfgeproduceerde album “The Naked Singer” heeft hij voor het eerst een manier gevonden om zijn veelzijdigheid te tonen zonder zichzelf in een hokje te hoeven plaatsen.
Het concert “The Naked Singer” op 25 november draait vooral om dit album. Samen met guitarist Jan Formannoy speelt hij bijna alle nummers, waaronder "I Feel Fine", "You're My Woman", "Never Knew" en "No One Cares".
Maar ook bewerkingen van enkele andere artiesten komen voorbij, zoals nummers van Queen en Paolo Nutini.
Plus: een bijzondere muzikale samenwerking. Een stem en een akoestische gitaar, meer is niet nodig voor een geweldig concert.
€ 10,00
Locatie: Kapel Sterre der Zee, Museum Het Ursulinenconvent

www.chrisjteijn.nl 

 
Locatie : Ursulinenconvent
Breusterstraat 27
Eijsden
Limburg
6245EH
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.