Overige evenementen

Meerssen--Lezing Anya niewierra

Woensdag, 9. Mei 2018, 19:30 - 21:30
 
Anya   cq5dam.web.384.614.jpeg

Maak kennis met Anya Niewierra tijdens een lezing over haar werk als auteur van thrillers (Het dossier en Vrij uitzicht) én als directeur van VVV Zuid-Limburg.
Al sinds haar jeugd heeft Anya Niewierra drie passies: reizen, schrijven en schilderen. Reizen werd haar beroep,schrijven integreerde ze in haar werk en schilderen werd haar hobby.

Anya Niewierra werd geboren in 1964 te Kerkrade. Op haar achttiende trok ze de wijde wereld in. Na diverse omzwervingen kwam ze in 1992 weer terug naar Zuid-Limburg. Het was haar ambitie om mee te werken aan een nieuwe toekomst van dit prachtige gebied. Ze is werkzaam als directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Na haar veel belovende debuut 'Vrij uitzicht' in 2013 dat genomineerd werd voor zowel de Debutantenprijs, de Schaduwprijs als Beste Thriller, kwam Anya Niewierra met 'Het dossier'. Ook deze thriller maakte de hooggespannen verwachtingen meer dan waar.

Anya Niewierra zal zowel praten over haar boeken, het schrijven van boeken als over haar werk en liefde voor Zuid-Limburg vanuit haar achtergrond als directeur VVV Zuid- Limburg.

Entree incl. drankjes € 7,50 (met BIEBpas) | € 12,50 (niet-leden). Locatie Ontmoet Anna (Stationsplein 1 Meerssen). Aanmelden via 043 364 24 11 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De avond wordt aangeboden door Ontmoet Anna en Bibliotheek Meerssen.

 
Locatie : Ontmoet Anna
Stationsplein 1
Meerssen

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.