Overige evenementen

Valkenburg--Kon. WALRAM’S GENOOTschap | JUBILEUMCONCERT

Zondag, 27. Mei 2018, 15:30 - 18:00
 
openluchttheater    P1130246-1170x780.jpg

Het Koninklijk Walram’s Genootschap heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 155 jaar bereikt. Reden voor een feestje. Daarom geven het harmonieorkest en het mannenkoor een feestelijk jubileumconcert in het openluchttheater met een sprankelend en afwisselend programma onder leiding van Jos Paffen en Leo van Weersch. Maar dat doen ze niet alleen. Voor deze speciale gelegenheid heeft het genootschap een drietal gastsolisten uitgenodigd: sopraan Fenna Ograjensek, bas-bariton Ber Schellings en accordeonist (bij André Rieu) Leon van Wijk. Bovendien is de Coriovallum Pipe Band van de partij.

Naast gevestigde namen van solisten als Fenna Orgjaensek en Ber Schellings zal ook jong talent van zich laten horen op het concert van Walram’s Genootschap op zondag 27 mei in het Openluchttheater. Zimra Hegedüs, een Hongaars meisje van 9 jaar, speelt al 3 jaar harp.

Op een Internationaal Harpwedstrijd in België viel ze in 2017 in de prijzen. In het leerlingenorkest van Walram speelt ze ook dwarsfluit. Op het concert zal ze Baroque flamenco ten gehore brengen.

Entree: € 10,00 / € 12,50 (DAGKASSA)

 
Locatie : Openluchttheater Valkenburg
Plenkertsraat 51A
Valkenburg

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.