Overige evenementen

Ransdaal--Toneel: Sjravele op de ieësjte hulp

Zondag, 11. Maart 2018, 20:00
 
151948620261_rat 4.jpg

Onder regie van regisseur Mieke Faessen, gaat het Ransdaals Amateur Toneel dit toneelseizoen de planken op met de productie: 'Sjravele op de ieësjte hulp'
een klucht in 3 bedrijven geschreven door Henk Roede, bijgewerkt en vertaald in het Ransdaals dialect door Man Brouns.

Uitvoeringen op zaterdag 10, zondag 11, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart, steeds om 20.00 uur.

INHOUD:
De naam Ransdaals Medisch Centrum is in deze klucht wel wat erg hoog gegrepen voor een streekhospitaal waar het doorgaans een zooitje is. De geneesheer directeur is hoofdzakelijk uit op eigen gewin en heeft weinig op met het wel en wee van het personeel en de patiënten. De medische staf houdt er onorthodoxe behandelmethoden op na die soms heel effectief blijken te zijn. Het baliepersoneel van de Eerste Hulp neemt het niet zo nauw met het belang van de patiënt en met de regels en de hygiëne in het hospitaal. En de mensen die in de wachtkamer verschijnen, hebben zo hun eigen kwalen, gebreken en/of verwachtingen. Er zal iets moeten gebeuren om het tij te keren. Maar hoe, wat en door wie? Als u eens 'een dagje meeloopt' op de Eerste Hulp in het RMC krijgt u antwoord op al die vragen.

SPELERS:
Het stuk wordt op de planken gebracht door Jeu Brouns, Jack Nicolaes, Sylvia Frijns, Gythe Savelberg, Douwe Henstra, Kasper Donners, Inge Savelberg, Margriet Megens, Mascha Essers en Roana Jansen.

VOORVERKOOP:
Kaarten zijn vanaf 1 februari 2018 verkrijgbaar bij Kapsalon Styled by Roana aan de Dr. Huntjensstraat 29a in Ransdaal of bij Bakkerij Lemmens A&M aan de Klimmenderstraat 81 in Klimmen. Kaarten zijn dan ook online te bestellen via www.rat-ransdaal.nl.

Entree € 8,50

 
Locatie : Gemeenschapshuis 't Wouves
Dorpsplein 14
Ransdaal
6311 AN

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.