Overige evenementen

Wittem--lezing Marinus van den Berg

Woensdag, 14. Maart 2018, 20:00 - 22:00
 
Marinus van den Berg   Vensters 2018-1 6p_Page_3_Image_0002.jpg

Tijdens de boekenweek 2018 zal Marinus van den Berg op 14 maart in klooster Wittem een lezing houden getiteld "Meegaan tot het (on)voltooide einde".

Deze lezing vindt plaats in de Kloosterbibliotheek en begint om 20.00 uur met na afsluiting om ca 22.00 uur een signeersessie.

Meegaan tot het (on)voltooide einde

Lezing door Marinus van den Berg

De meeste mensen sterven na een lang ziek- en sterfbed. De duur van veel ziektes is door de vooruitgang van de medische wetenschap toegenomen. Dat heeft ook gevolgen voor de naasten. Een minderheid sterft plotseling, wat nog wel eens een mooie dood wordt genoemd; een andere minderheid wil dat zelf op eigen wijze doen of vraagt om levensbeëindiging. Cijfers raken ons meestal niet persoonlijk; maar wat betekent het voor het meegaan tot het einde als een van deze vormen van dood en sterven dichtbij komen? Is het meegaan tot het onvoltooide einde? De vragen worden tegenwoordig des te dringender voor naasten én voor zorgverleners, professioneel of vrijwillig. Marinus van den Berg maakte al deze vragen vanuit zijn werk als geestelijk verzorger/pastor van dichtbij mee. Mede aan de hand van zijn laatste boek Meegaan tot het einde wil hij zijn vragen en ervaringen met u delen. Het boek is deze avond verkrijgbaar en er is gelegenheid het boek te laten signeren.

€ 10,00, inclusief koffie/thee.

Kaarten kunnen worden gereserveerd bij de receptie van het klooster, tel. 043-4501741 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Locatie : Klooster Wittem
Wittemer Allee 32
Wittem

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.