Overige evenementen

Simpelveld--revue 'Ving iech leuk'

Van Zaterdag, 3. Maart 2018
Tot Zondag, 4. Maart 2018
 
18revue.jpg

Zumpelvelder Revue: Ving iech leuk!  UITVERKOCHT!!

Op zaterdag 3 maart 20.00 uur
Op zondag 4 maart 15.00 uur

Met halfvasten is het weer zover: dan staat de nieuwste editie van de Zumpelvelder Revue op de planken in Partycentrum Oud Zumpelveld. Onder de titel 'Ving iech leuk!' staat het gebruik van social media, internet en smartphones centraal in de muziek en sketches. Wat precies? Dat blijft een verrassing! Maar neus gerust eens rond op de Facebook-pagina van de harmonie, daar komen vast enkele sneak-previews voorbij.

Tijdens de Revue treden weer een groot aantal artiesten uit Simpelveld en omgeving op. Natuurlijk spelen de Naatsbrackelaere Harrie, Wim en Leon de hoofdrol met hun kolder en gezang. Voor alle muziek zorgt zoals altijd Harmonie St. Caecilia met dirigent Paul Oligschläger.

De Revue wordt twee keer uitgevoerd in het halfvastenweekend. De voorstelling op zaterdagavond 3 maart begint om 20.00 uur en die op zondagmiddag 4 maart om 15.00 uur. De zaal van Oud Zumpelveld fungeert ook nu weer als het Simpelvelds theater. Entreekaartjes zijn te verkrijgen bij Oud Zumpelveld, Juwelier Kicken en op de website www.harmoniesimpelveld.nl  

 € 8,00 p.p.

 
Locatie : Zaal Partycentrum Oud Zumpelveld
Irmstraat 23
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.