Overige evenementen

Nieuwjaarsconcert Kon. Harm. Sainte Cécile Eijsden

Zaterdag, 6. Januari 2018, 20:15 - 22:30
 
586988549574_SC_nieuwjr2018.jpg

Optimistisch, vrolijk en zwierig; zo gaat Koninklijke Harmonie Sainte Cécile het nieuwe jaar inluiden!! Op zaterdag 6 januari 2018, aanvang 20.15 uur, vindt het traditionele Nieuwjaarsconcert plaats in het Cultureel Centrum Eijsden.
Een spetterend concert vol muzikaal vuurwerk geeft moed om goede voornemens gestand te doen en uw medebezoekers in een heerlijk informele sfeer te ontmoeten. De muziek is zoals het hoort aan het begin van het nieuwe jaar: optimistisch, vrolijk en vooral zwierig.

Voor de pauze zal het Trommel- en Klaroenkorps o.l.v. Ad Triepels concerteren. Zij brengen een afwisselend programma ten gehore. 
Na de pauze zal het Harmonieorkest o.l.v. Jan Cober en met medewerking van zanger Martin Hurkens (winnaar Holland’s Got Talent 2010) het publiek aangenaam verrassen . Ook hier afwisseling alom, waarbij we dit jaar zowel nieuwjaarklassiekers als symfonische concertwerken ten gehore brengen.
Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk.
Wij begroeten u graag tijdens deze bijzondere muziekavond waarbij er na afloop ruim de gelegenheid is om samen het glas te heffen op het begin van een sprankelend nieuw jaar!

www.saintececile.nl

 
Locatie : Cultureel Centrum
Breusterstraat 23
Eijsden
Limburg
6245EG
Nederland

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.