Overige evenementen

Simpelveld--Open Podium

Zaterdag, 24. Februari 2018, 20:00
 
klimboom.png

Open podium: presentatie Ruud Verhoeven

Artiesten in de dop kunnen laten zien wat ze in huis hebben.
Iedereen is welkom: zangers, zangeressen, toneelspelers, cabaretiers, dansers, dichters, muzikanten. Ze kunnen hun kunsten tonen in de sfeervolle theaterzaal.
Voor het publiek blijft het een verrassing wie er optreedt: het betreft doorgewinterde artiesten, maar ook absolute beginners.
Qua techniek: er is professionele versterking en belichting aanwezig. Instrumenten zal men zelf mee moeten brengen. Wel is er een digitale piano standaard aanwezig. De Klimboom is ook op de meeste afspeelmogelijkheden berekend. Als er opstelling/aansluiting van veel instrumenten aan de orde is, wordt men verzocht dat vóór aanvang op te stellen, omdat er gestreefd wordt naar een nonstopprogramma.
Het geheel wordt gepresenteerd door Ruud Verhoeven.
Deelnemers kunnen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0655954525. Wie zich aanmeldt, verzekert zich van een plaatsje in de ‘line-up’ en weet of en hoe hij of zij in technische wensen tegemoet gekomen kan worden.
Onaangemelde artiesten zijn natuurlijk ook welkom, maar hebben niet de verzekering dat ze aan bod komen: ze sluiten dan achteraan in de rij.
Het geïnteresseerde publiek is tijdens het open podium gratis welkom.

http://www.puurweijersenweijers.nl/

 
Locatie : Theater de Klimboom
Dr. Ottenstraat 46
Simpelveld

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.